Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Koncert J.A.R. v České Lípě

Archiv

Před rokem lehce zmoženi alkoholem přivítali publikum, jako by byli ve Slaném, a až do konce svého vystoupení se čtyřmi stovkami diváků jednali jako s nějakými přitroublíky, mezi něž přijeli velcí umělci z Prahy. Odehráli si své a zase odjeli.


Letos měl koncert šmrnc. Obzvlášť Dan Bárta doslova řádil a ohromoval všechny svým nasazením i hlasovým rozsahem. Odvázal se i Roman Holý, který nevydžel jen sedět za svými pultíky.


Diváků se sešel zhruba stejný počet jako loni. Nakonec tak byl největším problémem opět zvuk. Je záhadou, proč prvním dvěma písničkám bylo krásně rozumět a pak se už dalo většinou chytit jen u refrénů. Příhodná tak byla Klempířova hláška, jestli vůbec víme, o čem v písni Superpéro zpívají.


Proti loňsku zařadili do repertoáru několik písní z nové desky Armáda špásu, ale největšího ohlasu se stejně dočkaly staré hity. Nejvíce snad poslední přídavek Bulhaři.


Kdo jste nenašli v peněžence dvě stovky či v mailu oznámení, že jste od nás získali lístek v soutěži, prohlédněte si aspoň Jindrovy fotografie.